Kırıkkale’de çeşitli suçlardan haklarında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 4 firari hükümlü, polis ekiplerinin çalışması sonucu yakalanarak cezaevine gönderildi. Hükümlüler arasında 19 yıl 3 ay 20 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir kişi de yer aldı.
Kırıkkale İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdürüyor.
Edinilen bilgiye göre, **Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri**, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde kent genelinde aranan hükümlülere yönelik çalışma gerçekleştirdi.
Yapılan çalışmalar sonucunda;
* S.G., hırsızlık suçundan 9 ayrı dosya kapsamında toplam **19 yıl 3 ay 20 gün** kesinleşmiş hapis cezasıyla,
* E.G., hırsızlık suçundan **7 yıl** kesinleşmiş hapis cezasıyla,
* H.Ş., taksirle ölüme ve yaralanmaya neden olma suçundan **6 yıl 8 ay** kesinleşmiş hapis cezasıyla,
* Y.K. ise ruhsatsız ateşli silah ve mermileri satın alma, taşıma veya bulundurma suçundan **1 yıl 3 ay** kesinleşmiş hapis cezasıyla
aranırken polis ekiplerince yakalandı.4 hükümlü, emniyetteki işlemlerinin ardından cezaevine teslim edildi.
Kırıkkale Emniyet Müdürlüğünün, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan ve aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarını sürdüreceği bildirildi.
Bu habere henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu sen yaz!